Verwarming | Vloerverwarming | Zink en koperwerk

Dakwerk

Riolering

Sanitair

Ventilatie

Verwarming

Duurzame energie

Dakwerk


Daken hebben te leiden onder weersinvloeden.

Door hitte in de zomer, vorst in de winter, afgewisseld met striemende regen- of hagelbuien.

Wij leveren en brengen gemodificeerde bitumen en kunststof dakbanen aan.

Preventief onderhoud aan uw dak verlengt de levensduur van uw dakbedekking doordat gebreken en lekkages tijdig gesignaleerd en verholpen worden.

U voorkomt hiermee onnodig hoge reparatiekosten in de toekomst.

 

Tevens leggen wij zinken en koperen daken.

Lood en zink zijn duurzame metalen die jaren meegaan zonder onderhoud.

Ervaring en vakmanschap zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij maken compleet nieuwe zinken goten en herstellen beschadigde goten.

Voor al uw zink en koperwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

 • Luifels
 • Dakkapellen
 • Zijwangen
 • Kilgoten
 • Roeven daken + felsdaken


Riolering


Riolering is zo vanzelfsprekend en onzichtbaar dat je er eigenlijk niet bij stilstaat.

Tot er problemen ontstaan. Zoals een verstopping, een lekkage of stank.

Neem contact met ons op voor reparatie, ontstoppen, nieuwe aanleg.Sanitair


Als u plannen heeft om uw toilet of badkamer te veranderen of te vernieuwen, dan kunnen wij u van dienst zijn met gerenommeerde merken.

Wij voeren onder andere:

 • Sphinx
 • Villeroy en Boch
 • Huppe
 • Novillini
 • Duscholux
 • Hans Grohe
 • vele andere merken


Ventilatie


Goed ventileren is belangrijk voor schone en gezonde lucht in huis. Een voortdurende aanvoer van frisse en schone lucht heeft niet alleen een positieve invloed op uw wooncomfort, maar ook op uw gezondheid. Goede ventilatie voorkomt het ontstaan van allerlei gezondheidsklachten, zoals hoofdpijn, astma en concentratiestoornissen. Bij de comfortinstallateur weten we alles van mechanische ventilatie. We kunnen u uitstekend informeren over de mogelijkheden en installeren de systemen in heel Nederland.

 

Ventilatie onderhoud en airco service

Om storingen, hoge reparatiekosten en een teruglopende werking van uw ventilatie of airconditioning te voorkomen, is regelmatig onderhoud belangrijk. De levensduur van uw apparaten wordt hierdoor verlengd en de werking ervan blijft energiezuinig en veilig. De comfortinstallateur verzorgt onderhoud en service in heel Nederland. Voor extra zekerheid kunt u een onderhoudscontract of onderhoudsabonnement afsluiten.

 

Werkzaamheden tijdens onderhoud

- schoonmaken van de airco of ventilatie
- controleren en afstellen van de airco of ventilatie
- uitvoeren van metingenVerwarming


Een nieuwe ketel nodig?

Neem voor een deskundig advies contact met ons op. Wij zullen, indien u dit wenst, de situatie ter plaatse komen bekijken zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat u wordt voorzien van een optimaal advies en uiteraard ontvangt u hierna van ons een vrijblijvende offerte.

Wij instaleren, vanwege de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid voornamelijk ketels van Bosch en Nefit

 

Wat denkt u van een vloerverwarming in uw badkamer of woonkamer?

Vloerverwarming is gebaseerd op stralingswarmte. Stralingswarmte is veel behaaglijker dan verwarming door radiatoren of convectoren.

Speciaal ontwikkelde buizen worden onzichtbaar in de vloer aangebracht en aangesloten op de centrale ketel. De kunststof buizen worden gevuld met water tot maximaal 50 graden Celsius. Met vloerverwarming voelt u zich al bij 19 à 20 graden Celsius comfortabel. In tegenstelling tot de conventionele verwarming die voor hetzelfde comfort op 21 à 22 graden Celsius moet worden gezet.

 

Cv-ketel onderhoud en airco service

Om storingen, hoge reparatiekosten en een teruglopende werking van uw cv-ketel, ventilatie of airconditioning te voorkomen, is regelmatig onderhoud belangrijk. De levensduur van uw apparaten wordt hierdoor verlengd en de werking ervan blijft energiezuinig en veilig. De comfortinstallateur verzorgt onderhoud en service in heel Nederland. Voor extra zekerheid kunt u een onderhoudscontract of onderhoudsabonnement afsluiten.

 

Werkzaamheden tijdens onderhoud

- schoonmaken van de cv-ketel, airco of ventilatie
- controleren en afstellen van de cv-ketel, airco of ventilatie
- uitvoeren van metingen

 

Erkende installateurs

De comfortinstallateur werkt alleen met erkende installateurs en altijd volgens de laatste voorschriften. Zo bent u verzekerd van een veilig en betrouwbaar resultaat. Ook voor reparaties bij storingen kunt u bij ons terecht. 

U kunt bij ons in heel Nederland rekenen op een snelle reparatie van uw cv ketel, airco of ventilatie. Wij beschikken over actuele kennis van diverse merken, zoals Remeha, Vaillant en Nefit.Duurzame energie


Energie besparen in huis is een thema dat in de huidige tijd niet meer is weg te denken. Met de innovatieve Ecolution®ventilatiewarmtepomp levert ook Inventum een belangrijke bijdrage op het gebied van duurzaamheid. De Ecolution®Combi 50 en Solo zorgen voor een doorbraak in energiebesparing door winst uit ventilatielucht. In bestaande eengezinswoningen en appartementen leidt dit al snel tot een energiesprong van maar liefst twee labels.